به بهانه روز ملی عطار / شاعری که الگوی "مولوی" و "جامی"بود

گوشی طرح آیفون 6 پلاس اندروید 4G

گوشی طرح آیفون 6 پلاس اندروید 4G

تشخیص این کپی بودن بسیار سخت است!!!

گوشی موبایل طرح  آیفون6plus  با سیستم عامل اندروید و مجهز به تکنولوژی 3G , 4G

با صفحه نمایش 5.5 اینچی همانند نمونه اصلی

http://hamkaran.net/upload/uc_2485.jpg

تنها گوشی طرح آیفون دارای سنسور اثر انگشت همانند نمونه اصلی

با صفحــــه لمسـی و تـــاچ بســـیار قـــوی حرارتی و کیفیت بدنه عالی

دارای دو دوربین جلــو و عــقـــب با کیفیت8 مگاپیکسل واقعی و قابلیت فوکوس اتوماتیک

بــــــا تنــهــــا یــــک پنجــــــم هزینـــــــه صـــاحــــب آیفــــون  6PLUS شویــــــد

در پشـت گــوشـــی عــلامت اپـــل و کالیفرنیــــا درج شــده است

دارای شارژر , هدفون, و کابل یوس ابی و بسته بندی شیک به همراه کاتالوگ

قابلیت نصب کلیه بازی ها و نرم افزار های اندروید و اجرای فیلم ها با کیفیت HD و فول HD

کلیه این گوشی ها قبل از ارسال به طور کامل تست شده و سپس ارسال میگردد همچنین 1 ماه گارانتی تست و تعویض برای این گوشی توسط فروشگاه تضمین میگردد.

قیمت : 4,970,000 ریال

توضیحات بیشتر ...



به بهانه روز ملی عطار / شاعری که الگوی "مولوی" و "جامی"بود

25 فروردین ماه روز بزرگداشت شاعر بزرگ ایران زیرگنبد فیروزه خراسان رضوی است؛ مراسمی برای فرهنگ و ادب ایران و یادآوری نام مردی که مقاصد عرفانی اش را با کلامی ساده و بی پیرایه و خالی از هرگونه آرایش ابراز می کرد و به گفته بزرگان ادب "عطار نیشابوری" سرمشق "مولوی" و "جامی" بود.

مراسم روز عطار با حضور اندیشمندان و محققان علم و ادب و عرفان و حضور اساتید فرهنگ و ادب کشور مهدی محبتی استاد دانشگاه تهران، علی رواقی استاد دانشگاه و عضو فرهنگستان زبان و ادب پارسی، رضا اشرف‌زاده استاد دانشگاه فردوسی مشهد، بهجت‌السادات حجازی استاد دانشگاه کرمان، محمدجواد مهدوی استاد دانشگاه فردوسی مشهد، جواد محقق نیشابوری استاد دانشگاه شهید بهشتی مشهد و دیگر شخصیت‌ها برگزار می‌شود.

عطار که از پرکارترین شاعران ایرانی است؛ بنا به نظر عارفان در زمینه عرفانی از مرتبه‌ای بالا برخوردار بوده‌؛ چنانکه مولوی درباره او می سراید:" هفت شهر عشق را عطار گشت؛ ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم"

همچنین شیخ محمود شبستری در مورد عطار بیتی چنین سروده است" مرا از شاعری خود عار ناید؛ که تا صد قرن چون عطار ناید"

همایش علمی و پژوهشی روز ملی عطار نیشابوری 25 و 26 فروردین 93

قائم مقام ستاد بزرگداشت روز ملی شیخ فرید‌الدین محمد عطار نیشابوری در گفتگو با خبرنگار مهر از برگزاری همایش علمی و پژوهشی روز ملی عطار نیشابوری 25 و 26 فروردین 93 با قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خبر می دهد.

اصغر نبی‌زاده می گوید: با اجرای مراسم به تمام رایزنی‌های فرهنگی ایران در سراسر جهان مخابره و در برخی از کشورهای جهان آیین و مراسم ویژه بزرگداشت عطار نیشابوری برگزار می‌شود.

قائم مقام ستاد بزرگداشت روز ملی شیخ فرید‌الدین محمد عطار نیشابوری ادامه می دهد: برنامه‌های روز ملی عطار نیشابوری دوشنبه 25 فروردین‌ماه ساعت 8:30 صبح برگزار و از بسته کامل آثار عطار نیشابوری به تصحیح دکتر رضا اشرف‌زاده و دکتر علوی رونمایی می‌شود.

نبی‌زاده با اشاره به گلباران بقعه امامزاده محمد محروق(ع) برگزار و مقبره عطار نیشابوری با حضور مردم فرهنگ‌دوست نیشابور و میهمانان می گوید: مراسم "شب شعر عطار" با حضور شاعران مطرح ملی،محمود اکرامی‌فر، بیژن ارژنگ، مصطفی محدثی خراسانی، سعید بیابانکی ساعت 16:30 در باغ مصفای عطار برگزار می شود.

همچنین در این روز از برگزیدگان مسابقه بزرگ ادبی عطار  " تا سیمرغ " تجلیل خواهد شد و احمد وکیلی نقاش برجسته کشور تصویر عطار را در باغ مصفای عطار نیشابوری نقش می زند و آثار خوشنویسی استاد حسن نقیبی نیز به این مناسبت در اداره ارشاد نیشابور 26 فروردین به نمایش در می آید.

زندگینامه عطار

در زندگینامه عطار آمده است؛ فریدالدین ابوحامد محمد بن ابوبکر ابراهیم بن اسحاق عطار کَدکَنی نیشابوری مشهور به عطّار نیشابوری متولد کدکن  بود و او در شادیاخ نیشابور در سال 618 هجری قمری درگذشت.

پدر عطار ابراهیم کدکنی است و مادرش نیز رابعه نام داشت و او از آن جهت که به عطاری و داروسازی مشغول بود به عطار شهرت یافت.

شیخ فریدالدین عطار نیشابوری در شعرهایش گاه به "عطار"و گاه به "فرید" تخلص می کرد و به استناد شعرهای او محققان معاصر معتقدند که شیعه بوده و یا دوستدار اهل بیت.

شیخ عطار نیشابوری تا پایان عمر ۷۰ سال با بسیاری از عارفان زمان خویش هم‌سخن گشته و به گردآوری داستان‌های صوفیه و اهل سلوک پرداخت و بیش از ۱۸۰ اثر که حدود ۴۰ عدد از آنان به شعر و مابقی نثر است از خود به یادگار گذاشت.

آثار مسلم عطار طبق تحقیقات محمدرضا شفیعی کدکنی اسرارنامه، الهی نامه، منطق الطیر، مصیبت نامه، مختارنامه، تذکرةالاولیا، دیوان اشعار است.

 حمله مغولان به نیشابور دفتر زندگی شاعر بزرگ ایران را در سال ۶۱۸ یا ۶۱۹ و یا ۶۲۶ بست.

...................................

گزارش: زهره رنگ آمیز

بن‌مایه: خبرگزاری مهر



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ 15 تير 1394برچسب:, ] [ 23:7 ] [ رحیمی ]
[ ]